زنگ ربات B2(سنین 10 الی 16)

 آزمایشگاه ها ،کلاس های فوق العاده و ویژه ، دانش آموزان و دانشجویان را با جان بخشیدن به دروس ریاضیات ، مهندسی و علوم کامپیوتر درگیر می کند. با این دوره ها از طریق ساخت و ساز عملی و برنامه نویسی ، دانش آموزان و دانشجویان می توانند این موضوعات را کشف کنند و در حالی که با سرعت از طریق آزمایشگاه های و کلاس های استیم (علوم ، فن آوری ، مهندسی ، هنر ،ریاضیات) STEAM( Science, Technology, Engineering, Art , Mathematics ) ما بهره میبرند و حرکت می کنند ، سخت افزار و نرم افزار های ما به راحتی در برنامه های درسی موجود ادغام می شود و آنها را آماده به کار در محیط واقعی می کند.

  آموزش در آموزشگاه ها،مدارس و دانشگاه ها

شرکت و آموزشگاه فنی و حرفه ای روبیان از سال 1375 مشغول فعالیت در زمینه آموزش رباتیک در مدارس و مراکز آموزشی بوده است. این آموزشگاه با بهره گیری از اساتیدی مجرب و متخصص امکان اعزام نیرو به مراکز متقاضی جهت آموزش دوره ی رباتیک برای دانش آموزان در سطوح مختلف را دارد.
همچنین این شرکت این امکان را دارد تا مربیان معرفی شده از سوی مراکز آموزشی را چنانچه دارای شرایط لازم باشند در دوره های آموزشی خود پذیرش نمایند تا این عزیزان برای تدریس در دوره های رباتیک آماده گردند.
مهمترین هدف دوره های آموزشی روبیان یادگیری بر پایه آزمایش و بازی در قالب الگوی آموزشی STEAM میباشد.

         سن مناسب برای شروع آموزش 

اخیرا ساخت ربات در کشور های مختلف در گروه های سنی 4 سال به بالا  رواج پیدا کرده است. آیا این سن برای شروع کار آموزش رباتیک مناسب است؟ ابتدا باید بدانیم در ساخت ربات ها در هر سن، اهداف گوناگونی تعریف شده است و اصولا در سنین پایین، آموزش مفاهیم پیشرفته نمی باشد.
 
معمولا در گروه های سنی پایین هدف از آموزش روباتیک افزایش مهارتهایی همچون تمرکز , قدرت دست , خلاقیت , تجسم فضایی  ، اعتماد به نفس و خود باوری … می باشد. در سنین  7 الی 10 سال  ما بیشتر بر مفاهیم مکانیکی ملموس مانند حرکت،انتقال نیرو و مکانیزمهای ساده و ساخت سازه های متحرک مکانیکی غیر هوشمند تمرکز خواهیم داشت و از سن 11 الی 16 سال روی  مهارت های  دروس الکترونیک و برنامه نویسی همراه مکانیک پیشرفته تمرکز بیشتری خواهیم داشت.
 

       ابزار مناسب برای آموزش رباتیک

شیوه های متفاوتی برای آموزش رباتیک در دنیا وجود دراد که شامل استفاده از قطعات و انواع پک رباتیک و ساخت در محیط کارگاهی میباشد. هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایبی میباشد و شرکت های معتبری در دنیا وجود دراد که هرکدام به یکی از این شیوه ها آموزشهای خود را ارائه میدهند.
در روش اول آموزش رباتیک خطرات محیط کارگاهی حذف میگردد و سرعت ساخت بالا میرود و همچنین هزینه ها ساخت ربات پایین خواهد آمد اما مهمترین مزیت در شیوه ساخت کارگاهی این خواهد بود که شما میتوانید ایده های شخصی خود را بدون محدودیتهایی که استفاده از المانهای آماده ایجاد میکند بسازید.
اما در واقع استفاده از این دو روش به تنهایی مناسب نخواهد بود و بهترین شیوه ترکیب این دو شیوه برای آموزش رباتیک خواهد بود. در واقع در مراحل اولیه آموزش و سنین پایینتر استفاده از روش اول و یادگیری مفاهیم پایه در زمانی کوتاه و با افزایش مهارتها و افزایش سن دانش پذیران استفاده از روش ساخت کارگاهی توصیه میشود.
 

اطلاعات دوره

دسته بندی ها:

دوره Instructor

محمد رضا شه مرادی محمد رضا شه مرادی نویسنده

دسترسی به دوره

1,480,000 

فصل اول

فصل دوم: ماشین های ساده

فصل سوم : انتقال نیرو و حرکت 

فصل چهارم : چرخ و دنده ساده 

فصل پنجم – چرخ و دنده های خاص 

فصل ششم (زنجیر و چرخ زنجیر)

فصل هفتم – موبایل روبات های آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *